středa 8. srpna 2012

Je Vojtěch Novák kokot?

Další z IT scény přichází na řadu muž, který stojí za herním pořadem RE-PLAY, nyní vysílaného na PRIMA C()()L. Předtím producent SC()RE LIVE, má za sebou několik snímků, má rád paintball a svoji rodinu. Jak by se pomocí takového popisu dal definovat postižený jedinec? Čtěte dále.

Vojta je podle slov svých nejbližších spolupracovníků “jiný”, a nebylo to myšleno v dobrém. Kdo ho poznal, dá nám určitě za pravdu. Dříve prý ale takový nebýval, může za to pracovní stres? Přeci jen, živí vcelku početnou rodinu a peníze se ne vždy hrnou tak, jak by měly. Jak jsme psali ZDE - kokotismus vzniká většinou pod stresem a projeví se i u zprvu normálního člověka. Abychom se ale vyhnuli jakýmkoliv spekulacím, pojďme rozebrat, co Vojta vypouští na sociální sítě. Některé z příspěvků nejde zpětně dohledat, protože je autor smazal, ale nevadí, svědomití občané, kteří se podílejí na vymítání kokotismu, nám poskytli obrazový materiál. Přejeme příjemnou zábavu.

Pokud budete chtít započít v pátrání na sociálních sítích, můžete narazit na pár omezení. Cituji výrok pana Nováka v diskuzi na serveru amahara.cz: “Na svým Twitteru si můžu blokovat koho chci. Není to twitter RE-PLAYe. Ten je otevřený všem.” Zajímavý otevřený přístup pro fanoušky @replaycz, ovšem, chcete-li navštívit kanál @tripsi na twitteru, vyskočí na vás “Účet uživatele @tripsi je soukromý. Pouze odsouhlasení followeři mají přístup k Tweetům a kompletnímu profilu @tripsi”. Schizofrenie?

Jen pro doplnění, Vojtěch používal donedávna na twitteru @tripsi i jako prostor pro soukromé vzkazy, budeme tedy čerpat ze začátku z tohoto účtu. Poté začal používat @jedenpes. A pro zachování korektnosti, se vydáme k tweetům od ledna letošního roku.




Hned první letošní tweet zaujme - “RE-PLAY nekorektní! http://digs.by/tHZXRe”, odkaz https://twitter.com/tripsi/status/153597898876125184; aneb, jak na nový rok, tak po celý rok.






Další zajímavý výrok poukazuje na Vojtěchovo chápání práva - “RT @DanielVavra: Brutální týrání dětí je u nás legální. Právě to potvrdil soud tím, že dal rodičům, kteří málem zabili své dítě, podmínku.”, odkaz https://twitter.com/tripsi/status/158992369830731776




Nyní výrok slibující zkázu všem haterům - “Brzo přijde den, kdy zamrzne peklo.. a fšichni hateři budou hledat spodní čelist. :). A to jsem pro to ani nehnul prstem. Boom! :) “, odkaz https://twitter.com/tripsi/status/162485349669539841; pomineme li fádní pravopis, je zde vidět pokročilá fáze probíhající nemoci.

  

Nenechává si ujít ani komentáře na konkurenci - “Dat nove Zelde 75% a ukazovat zabery z úplného začatku, to chce odvahu.”, odkaz - https://twitter.com/tripsi/status/163761880706465793; jakožto producent pořadu o hrách by měl mít povědomí, z jakých důvodů se toto děje - ať už se hra snímá dodatečně nebo autor recenze nechce ukázat záběry z další fáze hry (mimochodem, oficiální stanovisko Game Page toho času).




 “Jak se leze do zadku distributorovi :) http://imgur.com/NdXDk”, odkaz https://twitter.com/tripsi/status/167939191160840192; z tohoto tweetu je cítit závist maskovaná za posměšek. Z dobrých zdrojů víme, že Vojta nemá s žádným distributorem dobrý vztah a sledovanost je jediná páka, kterou z nich tahá hry. Ale samozřejmě podle Vojty to není jeho chyba, on je přece sluníčko.




Další tweet dokazuje nedostatek sebereflexe - “Aby to nezmizelo, @jaydeecz opět šlápl vedle, toto video bylo natočeno dost nedávno. pic.twitter.com/msZdEsEz”, odkaz https://twitter.com/tripsi/status/168363824569790465




A další tweet o nedostatku sebereflexe - “@jaydeecz Hahaa, to si mě rozesmál. To je náhoda! .. Že to píšeš zrovna dnes. Kdybys nebyl srab, tak mě neblokuješ.”, odkaz - https://twitter.com/tripsi/status/168401115677855744; není to náhodou pan producent, kdo si blokuje lidi?




Spasitelský komplex, další známka nemoci - “Podpořil jsem indiana, zvednul jsem jim sledovanost ze 4 tisíc na 7500 :). Fakt dobrej counter!”, odkaz https://twitter.com/tripsi/status/172571100448956417; chápeme, že přepočítávání je pro technicky neznalého člověka zavádějící pojem.




Dalšími projevy nemoci je i nařčení těch úspěšných - “Zing opět z warezu! http://digs.by/wqtWrN”, odkaz - https://twitter.com/tripsi/status/177086784688230400; zde se projevuje frustrace ze špatných vztahů s distributory.






Nyní projev dětinskosti, na serveru eurogamer.cz se objevila zpráva týkající se hry Mass Effect 3 “Všichni mluví o depresivním konci”, Vojtěch zareagoval “Opravdu tohle chcete číst na herních serverech?”, odkaz - https://twitter.com/tripsi/status/177482804370747392; přičemž se mu dostalo odpovědi - “Já rozhodně ano. Mě tohle, jakožto fanouška série, dost zajímá. V čem vidíš problém? (Kromě toho, že to píše EG, samo :-)” a Vojtěchovo reakce byla “Sorry ale dozveděl jsem se o depresivním konci.. To fakt nechci.”, odkaz - https://twitter.com/tripsi/status/177667466783232000; nezdá se vám to jak volání o pomoc od dítěte? Naši rodiče by to definovali pojmem “fracek”. Reálně však jde o poruchu přijmu informací.







“Indian opět porušuje pravidla facebooku a soutěží na facebooku pomocí likeů! Že bych si napsal jeden anonymní mail? :)”, odkaz - https://twitter.com/tripsi/status/181120373746700288; na to se dá odpovědět jedině “Watch out, we got a badass over here!”





Jsme zatím u března, a už jsou vidět jednoznačné příznaky. Pro více informací si přidejte @tripsi nebo nově @jedenpes na twitteru, určitě to pomůže analýze rozsáhlosti poškození a následné rekonvalescenci.






Protože prohrabání tweetů je práce velmi zdlouhavá, shrneme si ještě stručně kolik výroků, než se pustíme do další sociální služby. “RE-PLAY jako jediný udělal reálné preview na Rocksmith a myslíte že se o tom zmínil místní distributor? Nikoli, proč by podpořil konkurenci?”, odkdy je herní pořad konkurencí distributorovi? “Ban za jiný názor.. Není nic lepšího! :)”, tvrdí Vojtěch, bohužel, sám má zabanovanou polovinu české herní scény. Legendární výrok “Rozhodl jsem se postovat nezávadné tweety, pak mi nebudou volat rozhorčený kolegové! KONČNĚ PRŠÍ!”, bohužel, nevyšlo to a svoje nadnázory ventiluje dál. Je to jeden z projevů.

Opět navážení do konkurence “A hele.. Zing je prej druhý nejvýznamnější herní magazín. Jak se to měří?”, načež se mu dostalo odpovědi “@tripsi Měří dle návštěvnosti. Pro mě je důležité, že tam nechodím, takže může být klidně na 1. místě a nezájem.” Vojtěch reagoval “@vodny Nevěřím, že jsou druhý v návštěvnosti.. Nejsou!”, nepřipomíná vám to již zmiňovaného fracka?

Opět jde o poruchu smiřování se s informacemi a realitou. Vojtěch nebere v potaz výsledky z měřících a všeobecně uznávaných serverů. K této paranoie se přidává průvodní porucha vedoucí k nesnášenlivosti domnělé konkurence, viz tento tweet “Problém těhle nadšených autorů je v tom, že často uvádí nepravdy. Viz zing.cz, například”. Laicky řečeno “nedá mu to spát”.

Z postiženého se stane hater a vyhledává další hatery a jde, jak bylo řečeno v průvodním článku, přes mrtvoly. Viz tweet “Jak se píší recenze na @zingcz ? Recenze které s velkou slávou linkuje @EACzech? Takhle:http://www.amahara.cz/index.php/claanky/kecy/148-jak-se-recenzuje-bf3-na-zingu … Battlelog je svině :)” Nejenže porušuje nepsanou pracovní etiku, ale šíří domněnky a polopravdy.



Pojďme na další sociální síť, tentokrát na Google Plus, Vojtěch se nebojí kopat nejen do konkurence, ale i do svých diváků.

Ano, free servery pro hru World of Warcraft jsou nelegální, ale je potřeba ventilovat soukromou poštu na sociální sítě? Následuje další zesměšňování fanoušků.

- - -
- - -
 - - -

Mnohé z výroků Vojtěch Nováka ukazují na pokročilou fázi nemoci. Alespoň podle nás. Než si uděláte o Vojtovi obrázek, buďte prosím mírní. Shrneme základní symptomy - pocit nadřazenosti, neakceptování cizích názorů nebo očividné pravdy, pohrdání ostatními lidmi, vytváření silného pocitu sebedůležitosti. Kdyby byl Vojta alespoň dobrý v tom, co dělá, nemohli by jeho spolupracovníci říct jediné křivé slovo a to i přes svoje "jiné" chování. Bohužel, ani peníze nikdy nebyly Vojtovou silnou stránkou, a tak musejí někteří jeho spolupracovníci strádat a nepomohla tomu ani zoufalá inzerce / zoufalý pokus o vtip, který Vojtěch komentuje "Dali jsme našim fanouškům možnost pomoct".


Vojta se dokonce nebojí oprášit svojí předchozí internetovou identitu, kdy na netu vystupoval pod přezdívkou "Silentdancer" a pod kterou píše do diskuzí u kokurence (mail účtu je silentdancer@seznam.cz)


Pokud si dáte tu práci a hledáte na googlu podle přezdívky nebo podle mailu, dostanete se například na stránku seznamky Štěstí.cz, kde má Vojta i svou fotku, což jen prokazuje jeho identitu. (Neměl v té době už manželku a děti?) Psaní na weby konkurence, podněcování nesnášenlivosti a podceňování inteligence ostatních diskutujících (tím, že si myslí, jak je pod svojí starou přezdívkou v anonymitě) svědčí o pokročilé fázi nemoci.





Rozloučíme se Vojtovou citací: "Nemysli. Když už myslíš, nepiš. Když už píšeš, nepodepisuj se. Když už myslíš, píšeš a podepisuješ to, tak se nediv."



85 komentářů:

  1. lol ta seznamka 20cm+ penis to mlati ty decka po hlave ne

    OdpovědětVymazat
  2. Je lamahara, když podílá nevyžádané maily, kokot?

    OdpovědětVymazat
  3. Ještě jste zapomněli upozornit, jak pomlouvá Krauchera, že je napojen na Ubi/Playman a sám má v pořadu Alžbětu Trojanovou z Cenegy!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. vsak pod prezdivkou silentdancer hatuje na zingu uz dlouho dobu http://fiola.zing.cz/clanek/147/problematika-honby-za-kvalitou v diskuzi

      Vymazat
    2. Pokud nevidíte rozdíl mezi tím, když PRODUCENT pořadu je současně PR ředitel distribuční firmy, a situací, kdy MODERÁTOR pořadu pracuje na vedlejší úvazek (vedle školy) jako řadový zaměstnanec jiného distributra, tak je to smutné. :)
      Hodně cizích slov? Producent je člověk, který rozhoduje, co v pořadu bude a eventuálně jak se to bude prezentovat. Takový člověk by asi neměl jako své hlavní zaměstnání zajišťovat reklamu firmě, žijící z prodejů výrobků, o kterých pořad pojednává...

      Vymazat
    3. Rozdil vidim, slova netreba prekladat (je to lacine a navic mam pripadne google;)).

      Uprimne, ja bych tu Alzbetu nikdy nezminoval, ale V. Novak takto utoci ze sve vlastni vule (pricemz s timto osocovanim zacal) a ac je samozrejme neco jineho byt producent a moderator, tak je logicke, ze nekdo pak poukaze i na jeho lidi.

      Je mi lito Alzbety a Tukana, protoze ta zloba pak dopada i na ne a neni to spravne (nemohou za to), ale reakce davu je logicka.

      Zlobte se na V. Novaka, ze s timhle hnojem zacal. Vsichni vime, ze v nasem malem statecku ty vazby v oboru jsou a nikdo netvrdi, ze to tak byt nemuze.

      Vymazat
    4. Takže rozdíl nevidíte a překlad slov nepomohl. Google? :)

      Vymazat
    5. Pane Novák, vás poznáme na sto honů. Rozdíl vidím, napsal jsem ale svůj náhled a důvody, které mě k tomuto náhledu vedou.

      Ještě včera jste se tu kasal, že se nestydíte podepsat. Ráno moudřejší večera? :-)

      Vymazat
    6. Ne nepíšu tady pod anonymem. Věříš, že můžou bejt lidi, kteří nedrží jen s indianem?

      Vymazat
    7. Věřím, to že ten první příspěvek (Anonymní 9. srpna 2012 12:10) psala Bětka pozná kdejaký nýmand, tedy i já:).

      Jinak, já s Indianem osobně také nedržím, nedívám se na ně a dokonce si myslím, že Rep-lay je celkově lepší. Vadí mi jen Vaše chování, které celý dojem dost kazí. Určitě máte spoustu fanoušků, než jste začal pár měsíců zpět psát ten hnůj všude po internetech, tak jste měl o jednoho víc ;-).

      Vymazat
    8. Ani neumíš napsat správně jméno pořadu.. sorry.

      Vymazat
    9. Vojtěchu, po tečce také následuje velké písmeno (a imho pokud se používá více teček, tak je nutno použít vždy tři). Proč furt na všechny útočíš? A ještě takhle? Jestli je jedinou věcí, kterou si na můj příspěvek mohl napsat ten překlep, tak si jen potvrdil, že jsi "malým" člověkem...

      Ale dokumentuj tu pro všechny svoje chování. Ať si to lidi přečtou, ať si to přečtou...

      Vymazat
    10. S teroristy se nevyjednává, stejně tak já nevyjednávám s anonymním blbem.

      Vymazat
    11. Béčkovou americkou filmovou produkci máš zmáklou. Možná proto ty chyby v pravopisu (viz výše).


      P.S. Pro hlupáka každý hloupý...

      Vymazat
  4. A hlavně Tukan dělá pro EA.

    OdpovědětVymazat
  5. ne! všichni jste trapní ,... ta válka je fakt trapná! to je furt nechuťáren co na sebe vytahujete dostante už konečně rozum!

    OdpovědětVymazat
  6. jaká válka? tohle je článek o tripsim (20+) a jeho chování

    OdpovědětVymazat
  7. Moje máma má větší penis

    OdpovědětVymazat
  8. Všichni mají větší penis.

    OdpovědětVymazat
  9. Bože, každý někde dělá, vždyť je to přece jedno. Je to tady tak malé, že tomu se prostě nikdo nevyhne. Tak proč to pořád předhazovat. Jak s Trojanovou, Tučkem nebo Kraucherem...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlas, tohle (zamestnani) by se nemelo resit. Ale jde o to, ze Novak to resi (zacal s tim on!) a predhazuje to u ostatnich, ac ma ve vlastnim poradu lidi s podobnym "konfliktem zajmu".

      Aneb, kdo jinemu jamu kopa, sam do ni pada...

      Btw. Kdyz se tu poukazovalo na vtipnou recenzi Zingu o DLC na battlefield 3, tak ji novak s radosti linkoval a siril osvetu. Tajne doufam, ze bude linkovat i tento clanek!

      Vymazat
  10. Myslim že anonym několik řádek nademnou má pravdu, je potřeba se zmamyslet proč se tahle válka stala a kdo za ni muže, podle mě je jasne. A nechci tripsimu zasahovat do soukromi ale mit skoro 100 přihlasešní na seznamce i v době, kdy mam děti a ženu je sproste. Ma ucta.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není to můj profil. Nemám důvod bejt někde veřejně na seznamce. Proboha. Krom toho ta válka vznikla, když indiani (resp. Petr Vojtěch a další) mi začli posílat výhružné tweety Chcípni a podobně.. Pokud nezmizí lživá informace a zůstane jen to co je veřejné, tak podám žalobu. Profil smazanej autorem se dá určitě s autory stesti.cz dohledat.

      Vymazat
  11. Prosím autora aby odstranil informace o účtu silentdancer, který se mě absolutně netýká a nemám s ním nic společného. Pokud to neučiní podám žalobu na neznámého pachatele.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Oh sure you will

      Vymazat
    2. za 20+ se není přece za co stydět, fotka není na seznamce tvoje? měl by si spíš kontaktovat seznamku

      Vymazat
    3. http://desmond.imageshack.us/Himg808/scaled.php?server=808&filename=21748076.png&res=landing nó, jasně.

      Vymazat
    4. A sakra, jaktože profil neexistuje?

      Vymazat
    5. Ano, používal jsem kde jaké přezdívky a není problém vzít fotku z webu a udělat profil.

      Vymazat
    6. Všechny ostatní reči.. piš si co chceš, ale co ohrozí moji rodinu, to si budu sakra bránit. Zítra hned ránu jdu podat trestní oznámení na neznámého pachatele, uvedu tento blog a veř mi, že to pocítí i další lidé.

      Vymazat
    7. Aha, někdo vytvořil časovým okem přes mezihvězdnou soustavu účet s tvým nickem a fotkou která jinde není. Tak je to v klidu

      Vymazat
    8. http://tvrda.cz/wp-content/gallery/3-6-mesicu/rodinka.jpg

      Vymazat
    9. takže vy si na seznamku dáváte fotky s rodinou?

      Vymazat
  12. zajímavé, jen co se článek objeví, tak se stránka na seznamce zruší

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. O.o žeby na žádost pana Nováka?

      Vymazat
    2. Že by strach anonyma a schovává to?

      Vymazat
    3. Já se na rozdíl od tebe umím podepsat, pod to co napíšu, ty se holt musíš schovávat za anonyma.

      Vymazat
  13. Proč by tvořil nějaký anonym fiktivní profil pana Nováka v roce 2010?

    OdpovědětVymazat
  14. Odpovědi
    1. a proc lidi jako ty? :(( je mi z tebe zle!

      Vymazat
    2. Tak se na mě nedívej, neposlouchej.. a máš klid.. ne? Nebo tě snad otravuju?

      Vymazat
  15. A tebe snad někdo nutí se dívat, poslouchat a ještě k tomu psát nespisovné články, které snižují inteligenci celého internetu?

    OdpovědětVymazat
  16. Pomluva je trestná, pokud to neodstraníš, tu lživou část, tak budu vést právní kroky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. http://lamahara.blogspot.cz/2012/08/doplneni-ke-clanku-je-vojtech-novak.html

      Vymazat
    2. Myslim, ze by sis mel nejdriv zamest preh vlastnim prahem...

      Vymazat
    3. Povídej.. jsem zvědav. Kdy jsem koho já pomluvil? Hm? Konkrétní osobu? Komu jsem napsal chícpni?

      Vymazat
    4. Co to meles?

      Vymazat
  17. Tedy pan Vojtěch Novák dosti klesnul. Vypadá to, že na profil na seznamce zapomněl, když oprášil svou přezdívku. Jinak žalobou se oháněj většinou lidi s máslem na hlavě. Nehledě na to, že nevím, co by tady chtěl žalovat. Jde o screenshot z profilu veřejné seznamky, který existoval alespoň dva roky.

    OdpovědětVymazat
  18. Musím říct, že Vojta Novák se mi hnusí. Opravdu. Založit si účet na seznamce, když mám rodinu... I kdyby to udělal někdo jiný... Tohle se mi hnusí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I kdyby to udělal někdo jiný, tak se ti to hnusí.. to mě taky.. a nemůžu s tím nic udělat. Kdokoli kdo dá veřejně fotku, může být zneužitej. Bohužel.

      Vymazat
    2. To přece nedává smysl, profil na seznamce, 2 roky starý, zmizí v den uvedení článku, hned co si začal přispívat na tenhle blog. Neříkám, že si to musel založit ty, ale je to podezřelé... Kdyby to byl někdo cizí, před 2 lety, tak tě asi neměli lidi rádi ani tenkrát.

      Vymazat
    3. je to fakt trapny, jak se tady vykrucuje. to je jak kdyz David Rath tvrdil, ze tech 7 milionu neukrad. tohle je urcitem smeru jeste ocividnejsi. Novák vlastne tvrdi, ze 2,5 roku byl na seznamce jeho profil pod prezdivkou, kterou oprasil v posledni dobe a o niz nikdo z osocovanych donedavna nevedel, a nevedel o tom.

      Vymazat
    4. Jsem rád, že mě všichni považujete za slobomyslného, protože udělat si veřejný profil s vlastní fotkou a pak spamovat na zing a indiana, to bych byl opravdu blázen. Ale myslete si to, ono to policie vyšetří.

      Vymazat
    5. Zcela jiste to vysetri a protokol pak bude k dispozici i protistrane a bude na nem stat potvrzeni toho, co si tu vsichni myslime.

      Vymazat
    6. Musím říct, že Darinka Šišková se mi hnusí. Opravdu. Sice jí vůbec neznám, ale někdo onehdy říkal, že prodala nějakému dítěti pervitin. :( Možná to tedy nebyla ona, ale jiná Darinka Šišková. Možná se vlastně jmenovala Josef Knedlík, ne DŠ, to já zase nevím... Ale i tak, tohle se mi hnusí.

      Vymazat
  19. Vám opravdu hodně vadí, že ten člověk něco dokázal... a vy ne, co? :)
    Myslíte, že takhle se to opraví? Teď už to bude dobré a něco v životě budete znamenat? Myslím, že ne, nepomůže to, fakt ne. Ono vám může připadat, že když se nalepíte na někoho šikovného, bude to z dálky vypadat, že jste jako on, ale není to tak. Zdálky (i zblízka) budete vypadat jako špína, co se na někoho lepí, nic víc....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. přesně to se podle mě v článku snažili říct, Vojta si toho ale pořád není vědom

      Vymazat
    2. Jinak dodatek: kluci, jestli je někde poblíž někdo dospělý, ať vám trochu domluví. Takhle se totiž konkurenční boj nedělá. Když je někdo lepší, než vy, musíte ho překonat, ne dost odporně pomluvit na anonymním blogu, víte? Jednou na to asi přijdete taky, ale bylo by moc hezké, kdybyste na to přišli třeba dnes a uvědomili si, že pitomce děláte jenom ze sebe. Mějte se hezky...

      Vymazat
    3. ptala jsem se mamky, pry je to v poradku

      Vymazat
  20. Zdravím, na 99% redakci Indian. Chápu, že ve svém věku se lehce naštvete a jste pyšní na to, jak skvěle umíte googlovat a "hackovat", ale myslím, že jste trochu přesáhli určité meze. Je sice občas zdravé pošpičkovat konkurenci, ale zcela jasné, že to vy (Indian) začal tento spor a celý flame a vlastně celé vytahování. Re-play sice není ideální ani moc dobré, ale pořád je stokrát lepší než vy i s cca 10x větší sledovaností. 1500 shlédnutí za díl je docela ubohý i když k tomu připočítáme jednou tolik z TV MetroLOL, čemuž přispívá i idiotský vysílací čas.
    Ale to, co jste napsali zde je hodně pod úroveň Albánských herních fanwebů a nejen v české herní novinařině to nemá obdoby. Nic ve zlém, ale vytáhnout takhle špínu na i když diskutabilního Vojtěcha Nováka je humus.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. "ale vytáhnout takhle špínu" takže uznáváte, že Vojtěch má špínu na internetech?

      Vymazat
  21. PS.: To vaše dohadování alá - Bětka od Cenegy nadržuje Re-play je sice pravda a všichni to vědí, ale sám Fiola i jeho milovaná jsou u Playmana, potažmo Conquest a dělají to samé pro Indian. Kdo říká něco jiného, ať se podívá na ceny z jejich soutěží a pak si projede, který herní web nabízí něco podobného, takže...
    Samozřejmě všichni toho využívají ve svůj prospěch a je to minimálně neetické a nespravedlivé vůči ostatním.
    PPS.: Toto není nikdo z amahary, ani jiné hary, ani Indiana nebo Re-play. Jen jeden herní redaktor z malého herního webu, který doplácí na to, že Fiola, Baty a Bětka vykrádají pro sebe konta distributorů s review kopiemi a blbostmi do soutěží.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V problému totiž není Fiola ani jeho Baty, ale hlavně Playman sám, který si tímto přístupem podřezává větev. A to nemluvím o jeho nápadech, které nám přednesl v souvislosti s Fiolou. Nasral si tím ostatní média. My jsme spolupráci s Playmanem ukončili, neboť jak můžu něco probírat s distributorem, když vím, že mi přes rameno kouká konkurence? Sice malá, na kterou se skoro nikdo nedívá, ale je. Jaká to je věc druhá.

      Vymazat
  22. Za celý pořad Indian a tým FiolaSoft Studio, byl jsem požádán, abych se oficiálně, průkazně a veřejně vyjádřil: Protože jsme od producenta RE-PLAYe Vojtěcha Nováka dostali výhružný e-mail, kde nás označuje za autory článku proti jeho osobě, veřejně se od tohoto distancujeme. Samozřejmě nejsme slepí, ale od věcí týkajících se pana Vojtěcha Nováka se držíme už delší čas stranou. A nepsali jsme ho my, protože upřímně napsat takový článek chce hodně odvahy a hlavně nemít za sebou takové projekty, které by to mohlo ohrozit. Samotný článek, dle nás, vrhá špatné světlo na všechny strany.


    Co se týče mě jako Filipa Krauchera na pozici community manažera u firmy Playman s.r.o., nemám možnost ovlivňovat kdo dostane co do soutěží nebo jako první k recenzování. Maximálně mohu doporučit, do kterých médií je vhodné investovat do reklamy. Pokud se anonym výše cítí z mé strany poškozován a myslí si, že je něco nespravedlivé a neetické - stačí se ozvat na příslušného PR manažera firmy Playman (což já nejsem). Osobně mám za to, že ani Bětka, ani já nebo Baty nevykrádáme nic pro projekty pro které děláme. Naopak máme soutěže jako jedni z posledních - stejně jako review disky dostáváme jako jedni z posledních právě kvůli tomu, že musíme počkat, až to budou mít všechna ostatní média. To si lze ovšem vypozorovat jednoduše, dle datumů vydání her a poté na datumy vysílání pořadu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky vyhrožuje žalobičkou, jako tady na tento blog? Stále mě udivuje, čeho je pan Novák schopen, škoda že se ten email k nám čtenářům asi nedostane... :(

      Vymazat
  23. To je samozřejmě hodně alibistické prohlášení. Na akci BOOOM 2011 si dělal velkého ředitele, jak rozhoduješ co kam půjde a že ti přistál na stůl RE-PLAY. Víš můžeš se ohánět Alžbětou, ale ta není v pozici PR a do pořadu zasahuje jen že pořad uvádí. (Recenzovala Mass Effect 3, protože to je její srdcová série). Playman není ani schopen sledovat média, které o nich píšou, takže na svém facebooku převážně linkují zing a indiana.. Jaká to náhoda.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kouknul jsem na toho Playmana FB a zdá se mi, že lžeš. Za červenec tam byl indian zmíněn jednou (z akce advik) a za červen 2x (E3 live a novinka o AC3 na zingu) což mi přijde že ještě linkují málo na to, že indian je jediný herní pořad, který spolupracuje s playmanem...

      možná jsem něco přehlídl, ale určitě to není "převážně" jak říkáš

      Vymazat
  24. Omlouvám se Vojto, k tomuhle se odmítám dále už vyjadřovat. Přebral sis to na Boomu asi nějak po svém. Všichni ostatní, kteří u toho byli, rádi dosvědčí, že jsem pouze říkal - a to navíc ve zcela přátelském duchu, že jsme domluvili spolupráci s re-playem a že je to super. A ty jsi se vyjádřil: "že to nepotřebuješ"... Bylo mi to líto, shodil jsi to ze stolu a ani ses nad tím nezamyslel. Neúčastním se žádných jednání, kde bych mohl nahlížet do "plánů replaye"...

    Na FB Playmana linkujeme všechna média. Včetně re-playe. Re-play se ovšem opakovaně vyjádřil, že nechce s Playmanem spolupracovat. Reportování re-playe je tak pro UBISOFT zcela bezpředmětné. Spolupráce vždy musí být oboustranná. Média si jinak monitorovat umíme. Ale štvát se nad tím, že tě někdo požádá o report,... ach jo. Hlavně nezapomeň Vojto, že ty jsi se jako první na Twitteru obul do našeho pořadu..., že za vše viníš hned mě a posíláš mi výhružné emaily bez důkazů nemluvě. To je věčný dohadování. A protože to nemá konec, tak říkám:

    Internet je svobodné místo k projevu. Každý si dělejte domněnky jaké chcete, ale prosím, udělejte si každý názor vlastní. Ne na základě nějakého podělaného článku Lamahary... ne na základě twitteru nebo facebooku virtuální osoby.

    Končím s veškerou komunikací směrem k panu Novákovi. Končím rovněž debatu z mé strany na téma tohoto článku, mé předchozí vyjádření platí. Znova opakuji, že nikdo z týmu Indiana za tím nestojí. A rád se za svou osobu, projekt, živnost postavím klidně i před soudem.

    O všem ostatním ať si klidně rozhodne policie. Panu Vojtovi Novákovi tímto přeji mnoho úspěchů v pracovním i osobním životě. A zároveň ho touto formou žádám, aby mě nechal na pokoji a vyřešil si své věci sám a nemailoval mi výhružky o tom, jak mi může zatopit.

    Na závěr jen dodám: Kdyby se staral každý sám o sebe, tak je postaráno o všechny!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc dobře víš že naše milé poštuchování skončilo, až když tvoji redaktoři napsali příjemný tweety "Chcípni" a opakovali to i v živém vysílání. To že prohlásíš, že se ke mě nevyjadřuješ a pak o mě lžeš na hrej.cz je věc jiná...

      Re-play skončil s Playmanem, protože jeho PR manažer (ty) se vyjádřil, že je RE-PLAY bulvár, což je podle mě nesolidní jednání. Také, že cokoli bude s Playmanem dohodnuto naše konkurence okamžitě uvidí.

      Vymazat
    2. Filip je ale Public relations a ty jseš na Coolu...

      Vymazat
    3. "Správa komunity firmy PLAYMAN s.r.o. - zastupující společnost UBISOFT. Komunikace s komunitou, PR, plánování a marketing."

      Vymazat
    4. vojta 20+ nepochopil vtip s TV Public

      Vymazat
  25. Nejsem PR MANAŽER firmy Playman s.r.o., jsem community manažer. Nerozhoduji o soutěžích, nerozhoduji o hrách a nerozhoduji ani o částkách pro replay ... Nejsem ani zaměstnanec té firmy. Jsem něco jako externí podpora na jednotlivé zakázky a to v rámci Facebooku, twitteru, vývoji webových stránek pro komunitu, kampaní a propagace. To ale stále nechápeš. Nejsem PR manažer, ačkoliv pár věcí skutečně pod PR patří! To je to vážně tak těžké pochopit?

    Nemůžu za to, co ti soukromě kdo píše - ať je to kdokoli, nejsem jeho chůva a nejsem ani soudce nebo chůva tvá, abych to řešil. Pokud ti někdo píše "chcipni" - vyřeš si to s ním, netahej do toho neustále mě. Navíc myslím, že se ti za to každej dostatečně omluvil.

    Můj názor na re-play je můj osobní názor. Ve svém živém vysílání (videoblogu) nebo na svém twitteru či facebooku si můžu psát nebo říkat co chci. Pokud označím nějaký pořad za bulvár ve svém volném čase, ve svém projektu, a jasně říkám, že je to můj osobní názor = můj osobní názor. Ne názor nikoho jiného, nebo jiné firmy. Nejsem maskot, ani nereprezentuji cizí firmu než tu svou = FiolaSoft.

    Vojto, prosím, nech toho. Sám vidíš, že to nikam nevede... Prostě čelíš velkému nedorozumnění a jestli se cítíě vážně ublíženě - řeš to s těmi lidmi ... ne se mnou. A pokud máš problém se mnou. Zavolej mi. V klidu to vyřešíme někde u piva, stejně jako jsme chtěli připravit BOOM. Pokud problém nemáš a nic řešit nechceš, vynech mě z internetu a nekomunikuj se mnou prosím. Nechci už ztrácet čas.

    OdpovědětVymazat
  26. Asi no-comment, viz tvoje info na FB. No nic.. Fiolo opravdu nechápeš absolutně nic. Nevím proč tu blábolíš o nějaké chůvě. Pokud budeš ve střetu zájmů, nemáme si s Playmanem co říct.

    OdpovědětVymazat
  27. a je to tady, důkaz, že Vojta je opravdu kokot

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A to je důkaz, že anonym je stále jen anonym a musí se pod anonymem schovávat..

      Vymazat
    2. Nehodlám svoje údaje svěřovat Googlu. Jsou to idioti a nenakládají dobře s daty.

      Vymazat
    3. Pak to zveřejni na svém webu.. a bude klid.. nemusíš se schovávat za anonyma, ale kvůli googlu to určitě není.

      Vymazat
    4. Zbytečnost zveřejnit něco na "svém" webu, když tento je plně dostačující...

      Vymazat
  28. Ačkoli je to z článku jasné, mohlo to tak být zakončeno.

    OdpovědětVymazat
  29. Obě strany značně přehání, ale dle mého názoru jako třetí nezúčastněné strany je něco pravda a něco ne.
    1) To, že jsou herní redaktoři, komentátoři, atd. zaměstnáni u jakéhokoliv herního distributora zkrátka není správné a nikde na západě tomu tak nikdy nebylo a není, protože vždy dojde ke střetu zájmů. Ať už chcete nebo ne, jste u distributora zaměstnáni, víte co dělají, jak rozdělují hry a můžete leccos ovlivnit. Ať Fiola neříká, že ne, protože to je blbost. Zvlášť, když nyní ovládá FB i PR prohlášení, takže všechny linky půjdou na zing, potažmo Indian a jako první budou mít zprávy od distributora na webu.
    2) V lecčem souhlasím s panem Novákem, ale na druhou stranu, nemusí se vyjadřovat, tak jak se vyjadřuje, zvlášť, když ví proti komu stojí.
    3) To že mezi vámi je konkurence je správné, ale řešit to až takhle je extrém. To, že je Re-play v zásadě prodejná "děvka" vrtící se v poslední době na klíně Sony ČR ví asi každý, kdo má oči a alespoň trochu rozumu. Game Page je, bude a byl u mě vždy takovej přesluhující TV pořad, prostě nuda, navíc byl pro změnu poněkud děvka Cenegy. Indian je oproti tomu vyloženě školka, navíc dle cen a proklamací her je Indian pro změnu hodně jetá děvka Ubisoftu, tedy tandemu Conquest a především Playman. Dál ho kritizovat nebudu.
    Všechny pořady mají něco a každý cílí na něco jiného.
    Radim vám sedněte si u piva, vyřešte to a konec.
    Myslíte si, že mě tahle situace nesere? Re-play to nej u Sony a díky Bětce u Cenegy. Indian u Conquestu a Playmana, polomrtvý Game Page a Hrej, Zing-druhý nejnavštěvovanější herní server dle Toplist(který je přesný zhruba, jako kartářka Sibylla předpovídající vám zářnou budoudoucnost ve dvě v noci na kabelovce) Hateři z Games a Uberprodejnej Eurogamer si rozeberou zbytek a co zbyde nám? Někdy ani blbá review kopie a pokud náhodou (Cenega je bezesporu nejhorší) něco zbude, musíte ještě poslouchat "nepřímé" narážky typu "dali jste hře tak málo? OK, příští pošleme někomu jinému. Poté jen nevěřícně sledujete, jak větší média soutěží dohromady o stovky kusů právě té hry, kterou pro vás distributor bohužel neměl...
    //anonymní redaktor//

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za zajímavý komentář, možná vím o koho jde.. každopádně v lecčems máš pravdu. Jen nevím v čem lezem do zadku SONY :) Naopak mi přijde, že jsme se na nějaké PS VITA hry vykašlali až se za to trošku stydím.


      Ano, SONY u nás inzerovala, ale stejně tak MS, stejně Comgad, stejně EA, stejně tak GreenManGaming, ale to neznamená, že to nějak ovlivňuje obsah.

      Vymazat
    2. No pochybuji, že mě znáte, nepatřím ani k zombíkům jako Bonusweb, Doupě nebo tištěným magazínům, i když je vynechal. Prostě Re-play mi přijde příliš komerční, Game Page přežitek a Indian moc dětský.
      Jinak názor nikomu neberu, koukejte se na co chcete, za sebe můžu říct, že když už, tak si samozřejmě občas také pustím Re-play, protože mi přijde díky Tukanovi i Bětce, která na to sice nevypadá, ale o hrách ví dost, asi nejserióznější.
      btw všem doporučuji navštívit skutečnou amaharu, tak dobře jsem se u čtení nepobavil už hodně dlouho (Není myšleno jako ironie)
      //anonymní redaktor//

      Vymazat
  30. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat